Bu bilgi aynı zamanda bizden ürün almak isteyen kişilere mail olarak yollanan ve sözleşme kabul edilecek bir bilgilendirme metnidir.
Orgon akümülatörü / cloud buster satışına ilişkin ön bilgilendirmedir
Bu isimlere bağlı ebatlar ve tarafımızca verilmiş özel isimler ile üretilmiş tüm üretilmiş cinslerin ve modellerin tamamının asıl adı orgon akümülatörü ürünü veya cloud buster üründür.
Bu ürünler kişiye özel olarak yapılmış ve bu bilgi metni ile birlikte yollanan mesafeli satış sözleşemesi dahilinde üretilmektedir.
Bu bilgiler aynı zamanda satış sitemiz ” www.samandukkani.com adresinde de mevcuttur kesinlikle okumanız gerekir.
Ürünler kişiye özel olarak üretileceği için geri iade kabul edilmedigi gibi kişinin bu bilgi metninde yer alan soruları cevaplandırması ve mail olarak geri yollaması kesinlikle olması gerekmektedir. bu verilen bilgiler doğrultusunda kişiye özel üretim yapacaktır.
Ürün talep eden tarafın bu maili alıp tarafımızca istenen bilgileri doldurarak tekrar bize yollaması ve okudum yazıp ve sözleşmeyi kabul ediyorum yazması ve tekrar bize yollaması gerekmektedir. Alıcı satıcının verdiği e-mail adrese ( bilgesaman@gmail.com ) bunları yazarak Geri yolladığı takdirde sözleşme her iki tarafça da imzalanmış kabul edilir.
Ürün talep eden tarafın kişiye özel olarak imalat yapabilmemiz için verdiği bilgiler doğrultusunda yapılacak imalatın hesaplaması sonucunda ürün talep eden tarafa fiyat bilgisi yine mail olarak yollanacak ve ürün talep edenin fiyatı onaylanması ve şirketimiz ait verilecek banka hesap numarasına talep edilen ücreti yatırılması ve paranın hesaba geçmesi ile birlikte imalat yapılmaya başlanacaktır.
Ürünlerimizi ” LOTUS SİMYA A.Ş ” şirketine ait faturalı satmaktayız ve fiyata KDV dahil değildir. Yollanan ürünün kargo ücreti alıcıya aittir.
İSTENİLEN BİLGİLER ;
- Alıcın Adı, Soyadı- Açık Adresi ve Telefon numarası .
………………………………………………………………………
………………………………………………………………………
………………………………………………………………………
- Kullanacağız mekanı tarif edin.
- Kullanacağınız mekanın en boy yükseklik ve metre kare bilgisi yazın.
- Kullanacağınız yere yakın Baz istasyonu var mı. Varsa Kullanacağınız mekana ne kadar mesafede ?
- Kullanacağınız yere yakın Elektrik Trafosu var mı. Varsa Kullanacağınız mekana ne kadar mesafede
- Kullanacağınız yere yakın Yüksek Elektrik gerilim hattı var mı.Varsa Kullanacağınız mekana ne kadar mesafede ?
- Kullanacağınız yerde Wifi veya benzeri İnternet hattı var mı ?
- Kullanacağınız yerde kaç adet cep telefonu bulunmakta ?
ÜRÜNLER VE İMALAT HAKKIINDA GENEL BİLGİ ;
- Tamamıyla Sn. Dr. Wilhem Reich ‘in metotları ve üretim yöntemleri kullanılarak üretilmiştir satıcı tarafından kişiye özel olarak üretilmektedir
- Ürünler hiçbir şekilde etrafta doktorlar tarafından tavsiye edilebilecek bir ürün sayılaması söz konusu değildir.
- Herhangi bir hastalığın tedavisi gibi bir amaçla kullanılması söz konusu değildir.
- Bu ürünlerin, sadece radyasyon ve zararlı enerji yayılımı konusunda etkileri olduğu iddia edilmekte olup bu etkileşim hiçbir şekilde SATICI tarafından ölçülüp test edilmemiştir. Satıcıcının böyle bir iddiası yoktur.
- Dr. Wilhelm Reich tarafından iddia edilen radyasyon düşürücü etkisi dışında herhangi kanıtlanmış bir tıbbi etkisi olduğu SATICI tarafından hiçbir şekilde iddia edilmemektedir.
- Yapılan üretimim hiç bir şekilde ” ORGONİT adı ile üretilen ve satılan bu isim ile adlandırılan süs eşyası obje ile ilgi ve alakası yoktur.
- İmalat bilgisi kendi özel çaba ve araştırmalar neticesinde üreticiye ait özel bilgiler olup hiç bir neden ile sır teşkil edilen bu bilgiler alıcı ya veya tarafına verilmeyecgi bu sözleşem ile kabul edilmiş sayılacaktır
- Üretilen ürünlerin bir kullanma kılavuzu veya kullanma ile ilgili bir tarifi yoktur yoktur..
- Orgon Akümülatörü / Cloud Buster, ALICI’nın istekleri ve/veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmaktadır.
- Orgon Akümülatörü / Cloud Buster’ın, ALICI’nın istekleri ve/veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmakta olması sebebiyle ALICI’nın hiçbir hal ve koşulda cayma hakkı bulunmamaktadır.
ÖDEME ARAÇLARI
*** Alıcı ödeme şekli bildirmek zorundadır. ” www.samandukkani.com ” adresli web sitemiz şirketimize aittir. Sitemizden Almak istediği ürünü Kredi kartı ile satın alabilir.
***Alıcı kredi kartı ile web sitemizde ürünü satın aldığı takdirde sitede ki fiyat da banka komisyon farkı olacaktır.
Şirketimizden direk EFT veya Havale yolu ile de ödeme yapması mümkündür. Bu şekilde bir ödemede banka komisyon masrafı alınmamaktadır . Lotus Simya A.Ş ait banka IBAN numarası verilecektir.
*** Alıcı burada ne şekilde ödeme tercih ettigini yazmak zorundadır.
Ödememi …………………………………. şekli ile yapacagım.
** Verilen sipariş ALICI açısından ödeme yükümlülüğü anlamıma gelmektedir.
ALICI siparişi verip bu siparişi SATICI tarafından onaylandığı andan itibaren ALICI, ürünün/malın bedelini ödeme yükümlülüğü altına girmiş olur.
*** Ürün/mal, en geç 30 gün içinde teslim edilecektir. Ancak mücbir sebeplerden (pandemi, sokağa çıkma yasağı, doğal afetler, yangın vb.) dolayı teslimatın yapılamaması durumunda, bu 30 (otuz) günlük süre; mücbir sebep dolayısıyla teslimatın yapılamayacağının anlaşılmasından itibaren 5 gün içinde SATICI tarafından ALICIYA yazılı bildirimde bulunulması koşuluyla, mücbir sebebin ortadan kalktığı günden itibaren 10 (on) gün uzamış sayılır
TESLİMAT ŞEKLİ
***. ALICI , SATICI ya hangi kargo şirketi ile ürünün yollanmasını istediğini (bilgesaman@gmail.com adresine e-mail ile bildirmek zorundadır. malın ilgili taşıyıcıya tesliminden itibaren oluşabilecek kayıp ya da hasardan satıcı sorumlu değildir.
**. Bu ön bilgilendirmenin ALICI tarafından okunup ya da içeriğine vakıf olunup onaylanması bu bilgi ve koşulların hukuken tüm sonuçlarıyla kabul edilmesi anlamına gelmektedir.